​Coaching

Lær at står stærkt i dig selv og som team ved at italesætte det, der er. Alt for mange mennesker og teams begrænser sig selv og deres potentiale ved at skjule det der er svært og det vi har brug for hjælp til. Det er ofte frygten for at blive valgt fra og at blive vurderet, der gør det svært at blotte vores sårbarhed og usikkerhed. Faktum er, at vi opnår langt bedre resultater og større tilfredshed, når vi ikke hele tiden holder os tilbage.

Det vi bringer til bordet gennem coaching, er en proces der effektivt bringer dig nærmere dit formål - om det så er formålet med en aktuel arbejdsopgave, med din lederrolle eller dit livs formål.

Du vil opleve at blive udfordret i de områder af dit liv, hvor du ikke tager det nødvendige ansvar. Du får øjnene op for alle de muligheder, du ikke udnytter i dag og sammen lægger vi en klar plan for, hvordan du når dine mål..

Kontakt os i dag

​Vær den første til at høre om det

​Vil du have inspiration, værktøjer og tips til at få styr på din kommunikation, og blive inviteret som den første når der sker noget nyt, så meld dig til vores nyhedsbrev her.

Det er vejen derhen, der er givtig og vigtig. Snakke, udtalelser og eksemplificering gør, at vi rykker tættere på hinanden. Vi fik gode snakke og tid til at vende ting med hinanden, og vi husker de indtryk, vi fik. Det gav basis for at kende hinanden. For mig som ny teamleder var det en unik mulighed for at træde tilbage og betragte og lytte, og hurtigt få et indtryk af teamet.

Anne, Teamleder Novo Nordisk

Værktøjerne til at prioritere min tid og koblingen til mine personlige kvaliteter, gav nye overvejelser og anledning til bedre placering af arbejdsopgaver i mit team. Det medfører at vi har fundet en bedre rollefordeling og jeg nyder arbejdet mere.​

Thomas Faurby, Training Coordinator SAS

The sessions have given us clarity and improved the collaboration in numerous ways; both within the team and with our external stakeholders. I can highly recommend Lea to any organization struggling with the same team challenges as we did.

Sara, Global Marketing Manager Chr. Hansen

Det har været sundt for os at få gennemgået vores processer, arbejdsgange og finpudset formen. Her har Lea meget observerende og sparrende været med til at sikre at vi i dag står stærkere end vi havde forventet. I tilgift er vores bestyrer blevet endnu skarpere både som leder og som en administrator der skal mestre at have mange bolde i luften.

Jeppe, Managing Director NOR: Nordic Health House

Følg os

Kontakt os

Reload People

Kålagervej 18, 2300 København S

CVR: 38681109


Skriv til os eller ring på telefon: 

Christina Ludvig: 2665 8057