1:1 coaching​

​Bliv i stand til at gå målrettet og dedikeret efter det, der er vigtigt for dig ved at lære at se og italesætte det der er.

Når du er i stand til at sige det du ønsker dig højt, det der udfordrer dig og det du har brug for hjælp til, så accepterer du dig selv fuldt og helt. Dermed fremstår du langt tydeligere overfor dig selv og andre og bliver i stand til at frigive din handlekraft og dit fulde potentiale.

Et coachingforløb vil give dig klarhed omkring dine personlige begrænsninger og vejen for dig til at overkomme dem, samt klarhed omkring din personlige vision og veje til at nå den. Du kan ikke undgå at rykke dig personligt med en af ReloadPeoples dedikerede coaches ved din side.

Coachingen foregår i langt de fleste tilfælde over telefon eller Skype, som er det letteste rent logistisk set. Resultaterne er tilsvarende eller bedre end ved face to face møder, fordi alt det overflødige (visuelle) er taget bort. Det skaber et helt fantastisk fokus og nærvær i samtalen og det er for mange lettere at overgive sig til processen, end hvis vi sidder overfor hinanden. Men Face to face sessioner er naturligvis også en mulighed, hvis du foretrækker den form.

Kontakt os i dag

Jeg tror ikke jeg har åbnet så meget op til nogen før - og hele pointen var, at jeg åbnede op til mig selv. Christina har virkelig en særlig gave i kombinationen af stor omsorg kombineret med insisterende udfordring, der virkelig kan hjælpe dig til at nå nye mål, som du muligvis ikke havde mod til at ønske.

-Birgitte

coaching klient​

​Vær den første til at høre om det

​Vil du have inspiration, værktøjer og tips til at få styr på din kommunikation, og blive inviteret som den første når der sker noget nyt, så meld dig til vores nyhedsbrev her.

Det er vejen derhen, der er givtig og vigtig. Snakke, udtalelser og eksemplificering gør, at vi rykker tættere på hinanden. Vi fik gode snakke og tid til at vende ting med hinanden, og vi husker de indtryk, vi fik. Det gav basis for at kende hinanden. For mig som ny teamleder var det en unik mulighed for at træde tilbage og betragte og lytte, og hurtigt få et indtryk af teamet.

Anne, Teamleder Novo Nordisk

Værktøjerne til at prioritere min tid og koblingen til mine personlige kvaliteter, gav nye overvejelser og anledning til bedre placering af arbejdsopgaver i mit team. Det medfører at vi har fundet en bedre rollefordeling og jeg nyder arbejdet mere.​

Thomas Faurby, Training Coordinator SAS

The sessions have given us clarity and improved the collaboration in numerous ways; both within the team and with our external stakeholders. I can highly recommend Lea to any organization struggling with the same team challenges as we did.

Sara, Global Marketing Manager Chr. Hansen

Det har været sundt for os at få gennemgået vores processer, arbejdsgange og finpudset formen. Her har Lea meget observerende og sparrende været med til at sikre at vi i dag står stærkere end vi havde forventet. I tilgift er vores bestyrer blevet endnu skarpere både som leder og som en administrator der skal mestre at have mange bolde i luften.

Jeppe, Managing Director NOR: Nordic Health House

Følg os

Kontakt os

Reload People

Kålagervej 18, 2300 København S

CVR: 38681109


Skriv til os eller ring på telefon: 

Christina Ludvig: 2665 8057