Foredrag​

​Det der sker, på alle niveauer i organisationer, er at kommunikationen ind i mellem fejler. Det mange ledere ikke tager helt alvorligt er,, at der kan sættes lighedstegn mellem kommunikationen og virksomhedens resultater. Misforståelser, utydelighed og i yderste konsekvens konflikter, er hvad der leder til mistrivsel, ineffektivitet og udeblivende resultater.

Vi sætter ord på det der er svært at tale om - det som ingen taler om og alle tænker på, så I bliver inspireret til at tage jeres kommunikation op til revurdering. 

Udbytte: Forstå bevægemønstre og dine faldgruber i forhold til din kommunikation, og bliv den bedste leder, kollega og inspiration for andre som du kan være.

Kontakt os for at høre mere om vores foredrag. 

Kontakt os i dag

​Vær den første til at høre om det

​Vil du have inspiration, værktøjer og tips til at få styr på din kommunikation, og blive inviteret som den første når der sker noget nyt, så meld dig til vores nyhedsbrev her.

Det er vejen derhen, der er givtig og vigtig. Snakke, udtalelser og eksemplificering gør, at vi rykker tættere på hinanden. Vi fik gode snakke og tid til at vende ting med hinanden, og vi husker de indtryk, vi fik. Det gav basis for at kende hinanden. For mig som ny teamleder var det en unik mulighed for at træde tilbage og betragte og lytte, og hurtigt få et indtryk af teamet.

Anne, Teamleder Novo Nordisk

Værktøjerne til at prioritere min tid og koblingen til mine personlige kvaliteter, gav nye overvejelser og anledning til bedre placering af arbejdsopgaver i mit team. Det medfører at vi har fundet en bedre rollefordeling og jeg nyder arbejdet mere.​

Thomas Faurby, Training Coordinator SAS

The sessions have given us clarity and improved the collaboration in numerous ways; both within the team and with our external stakeholders. I can highly recommend Lea to any organization struggling with the same team challenges as we did.

Sara, Global Marketing Manager Chr. Hansen

Det har været sundt for os at få gennemgået vores processer, arbejdsgange og finpudset formen. Her har Lea meget observerende og sparrende været med til at sikre at vi i dag står stærkere end vi havde forventet. I tilgift er vores bestyrer blevet endnu skarpere både som leder og som en administrator der skal mestre at have mange bolde i luften.

Jeppe, Managing Director NOR: Nordic Health House

Følg os

Kontakt os

Reload People

Kålagervej 18, 2300 København S

CVR: 38681109


Skriv til os eller ring på telefon: 

Christina Ludvig: 2665 8057