Om Reloadpeople

Vores vision er at skabe en transparent verden. Det gør vi ved at udfordre og inspirere individer og organisationer til at italesætte det der er og træffe beslutning om hvem de vil være. Med åbenhed og ærlighed stiger den enkeltes personlige lederskab og potentiale samt forbundethed til andre. Når vi ved, hvad der sker hos vores kolleger og leder stiger forståelsen, respekten, trivslen og handlemulighederne for den enkelte og teamet.

Hos ReloadPeople har vi selv gået vejen med at lægge livets mange masker på hylden og derved kan vi påpege og støtte jer i at se og sætte ind, der hvor skoen trykker hos jer.

Vi ved det virker når

  • ​Vi har modet til at tale om vores udfordringer (på en konstruktiv måde)
  • ​Vi kan være specifikke omkring vores behov, ønsker og mål
  • ​Vi tør kræve mere af hinanden

Vi brænder for at skabe transparente virksomhedskulturer. Her ligger der nemlig en kæmpe gevinst for den enkelte medarbejder og for virksomheden som helhed.

Vi ved også at større forandringer - som en kulturforandring er - ikke sker overnight. Men vi garanterer, at vi støtter jer i at nå jeres mål omend det er at kickstarte og motivere til øget åbenhed, at de første vigtige skridt eller at implementere transformationen fra start til slut.

Hos ReloadPeople møder du Christina Ludvig og Lea Sæderup Thejls. Vi har begge flere ICF (International Coach Federation) certificerede uddannelser i rygsækken. ICFs certificering er en internationalt anerkendt akkrediteringsinstans der sikrer, at etikken og metoden for din coaching er i top.

Kontakt os i dag

​Christina Ludvig

​"Jeg har en bachelor i Business Administration og har slået mine folder som kommunikations- og politisk rådgiver inden for sundheds- og medicinalbranchen. Jeg er uddannet Kognitiv Coach og Mastercoach. De sidste 19 år har jeg hjulpet virksomheder, organisationer, teams og enkeltpersoner med at blive skarpe på deres mål og veje til at nå dem.

Jeg har særligt fokus på processer, der understøtter positive forandringer, kommunikation og trivsel hos den enkelte og

teams."

​Vær den første til at høre om det

​Vil du have inspiration, værktøjer og tips til at få styr på din kommunikation, og blive inviteret som den første når der sker noget nyt, så meld dig til vores nyhedsbrev her.

Det er vejen derhen, der er givtig og vigtig. Snakke, udtalelser og eksemplificering gør, at vi rykker tættere på hinanden. Vi fik gode snakke og tid til at vende ting med hinanden, og vi husker de indtryk, vi fik. Det gav basis for at kende hinanden. For mig som ny teamleder var det en unik mulighed for at træde tilbage og betragte og lytte, og hurtigt få et indtryk af teamet.

Anne, Teamleder Novo Nordisk

Værktøjerne til at prioritere min tid og koblingen til mine personlige kvaliteter, gav nye overvejelser og anledning til bedre placering af arbejdsopgaver i mit team. Det medfører at vi har fundet en bedre rollefordeling og jeg nyder arbejdet mere.​

Thomas Faurby, Training Coordinator SAS

The sessions have given us clarity and improved the collaboration in numerous ways; both within the team and with our external stakeholders. I can highly recommend Lea to any organization struggling with the same team challenges as we did.

Sara, Global Marketing Manager Chr. Hansen

Det har været sundt for os at få gennemgået vores processer, arbejdsgange og finpudset formen. Her har Lea meget observerende og sparrende været med til at sikre at vi i dag står stærkere end vi havde forventet. I tilgift er vores bestyrer blevet endnu skarpere både som leder og som en administrator der skal mestre at have mange bolde i luften.

Jeppe, Managing Director NOR: Nordic Health House

Følg os

Kontakt os

Reload People

Kålagervej 18, 2300 København S

CVR: 38681109


Skriv til os eller ring på telefon: 

Christina Ludvig: 2665 8057