​Referencer

Teamcoaching​

​Det er vejen derhen, der er givtig og vigtig. Snakke, udtalelser og eksemplificering gør, at vi rykker tættere på hinanden. Vi fik gode snakke og tid til at vende ting med hinanden, og vi husker de indtryk, vi fik. Det gav basis for at kende hinanden.

For mig som ny teamleder var det en unik mulighed for at træde tilbage og betragte og lytte, og hurtigt få et indtryk af teamet.

Anne, Teamleder Novo Nordisk

We had the privilege of being coached by Lea Sæderup Thejls to optimize our team processes and internal communication. During the three coaching sessions we focused on developing our team charter together with our team's vision and mission.

The sessions have given us clarity and improved the collaboration in numerous of ways; both inside the team and with our external stakeholders. I can highly recommend Lea to any organization struggling with the same team challenges as we did.

Sara Linnet Skelbæk-Pedersen, Global Marketing Manager Chr. Hansen Holding A/S

Værktøjerne til at prioritere min tid og koblingen til mine personlige kvaliteter gav nye overvejelser og anledning til bedre placering af arbejdsopgaver i mit team. Det medfører at vi har fundet en bedre rollefordeling, og jeg nyder arbejdet mere.

Thomas Faurby, Training Coordinator Cabin Crew Scandinavian Airlines

Deltager på workshoppen “Brug dig selv rigtigt og skab flow i dit arbejdsliv”.

Lea har for NOR gennemført et coaching forløb med henblik på at sikre fortsat god kundeservice i vores Café og styrke samarbejde internt.

Vi står tilbage med oplevelsen af at blive guidet igennem et fint forløb hvor Lea, ud over at arbejde med medarbejdergruppen også kørte et 1-1 forløb med vores bestyrer. Det har været sundt for os at få gennemgået vores processer, arbejdsgange og finpudset formen. Her har Lea meget observerende og sparrende været med til at sikre at vi i dag står stærkere end vi havde forventet. I tilgift er vores bestyrer blevet endnu skarpere både som leder og som en administrator der skal mestre at have mange bolde i luften.

De varmeste anbefalinger.

Jeppe Boel Isager, Managing Director NOR: Nordic Health House

Workshops​

Jeg fik mulighed for at se mit liv lidt udefra og overveje, hvordan jeg bruger mine ressourcer og tid bedst. Forløbet har givet mig en chance for at stoppe autopiloten og blive opmærksom på, hvilke ændringer jeg vil lave i mit liv.

Thurid van Steenwijk, Fotograf Steenwijk Studio

Deltager på workshoppen “Brug dig selv rigtigt og skab flow i dit arbejdsliv”.

Jeg genfandt arbejdsglæden og blev afklaret omkring at blive i min stilling frem for at søge videre.

Anonym

Deltager på workshoppen “Brug dig selv rigtigt og skab flow i dit arbejdsliv”.

​Vær den første til at høre om det

​Vil du have inspiration, værktøjer og tips til at få styr på din kommunikation, og blive inviteret som den første når der sker noget nyt, så meld dig til vores nyhedsbrev her.

Det er vejen derhen, der er givtig og vigtig. Snakke, udtalelser og eksemplificering gør, at vi rykker tættere på hinanden. Vi fik gode snakke og tid til at vende ting med hinanden, og vi husker de indtryk, vi fik. Det gav basis for at kende hinanden. For mig som ny teamleder var det en unik mulighed for at træde tilbage og betragte og lytte, og hurtigt få et indtryk af teamet.

Anne, Teamleder Novo Nordisk

Værktøjerne til at prioritere min tid og koblingen til mine personlige kvaliteter, gav nye overvejelser og anledning til bedre placering af arbejdsopgaver i mit team. Det medfører at vi har fundet en bedre rollefordeling og jeg nyder arbejdet mere.​

Thomas Faurby, Training Coordinator SAS

The sessions have given us clarity and improved the collaboration in numerous ways; both within the team and with our external stakeholders. I can highly recommend Lea to any organization struggling with the same team challenges as we did.

Sara, Global Marketing Manager Chr. Hansen

Det har været sundt for os at få gennemgået vores processer, arbejdsgange og finpudset formen. Her har Lea meget observerende og sparrende været med til at sikre at vi i dag står stærkere end vi havde forventet. I tilgift er vores bestyrer blevet endnu skarpere både som leder og som en administrator der skal mestre at have mange bolde i luften.

Jeppe, Managing Director NOR: Nordic Health House

Følg os

Kontakt os

Reload People

Kålagervej 18, 2300 København S

CVR: 38681109


Skriv til os eller ring på telefon: 

Christina Ludvig: 2665 8057