BRUG DIG SELV RIGTIGT OG SKAB FLOW I DIT ARBEJDSLIV

Workshop-forløbet giver dig viden, indsigt og redskaber til at skabe det flow, der skal til for, at du trives og performer bedst muligt på dit arbejde.

Du finder blandt andet ind til dine vigtigste værdier og lærer at navigere ud fra dem, også i pressede situationer. Du får en større bevidsthed om, hvordan du er styret i din hverdag og kan derigennem styrke din kommunikation, relationer, trivsel og fremtid.

Metode

Forløbet består af tre moduler og er en blanding af teori, øvelser og refleksion der tilsammen danner den bedste ramme for at skabe varig forandring.

Vi gør brug af anerkendte metoder til personlig udvikling samt teori om ændring af vaner og mindset. Undervisningen er interaktiv, og du vil få omsat teori til praksis i løbet af workshoppen. Af samme grund er der to uger imellem modulerne, så du har mulighed for at implementere forandringerne undervejs og få støtte til det, der udfordrer dig.

Hvad får du ud af at deltage

 • Øget flow i dit arbejdsliv og i livet generelt
 • ​Større bevidsthed om dine styrker, ønsker og behov der gør, at du opfattes tydeligere og står stærkere i dig selv
 • ​Bedre prioritering af din tid som gør det muligt at fastholde balancen i en omskiftelig verden
 • ​Nemme værktøjer der straks kan implementeres i en travl hverdag
 • ​Et stærkt fundament for personlig og professionel udvikling​

Kontakt os i dag​

Forløbet har helt overordnet været med til at gøre mig mere bevidst og skabe større forståelse for andre mennesker. Jeg er mere vågen i livet, og mærker mere liv i livet fordi jeg er kommet til at tænke over hvad det egentlig er der gør mig glad.

- Tina

deltager på "Brug dig selv rigtigt og skab flow i dit arbejdsliv"

Modul 1: Brug dine værdier som kompas​

​Du (gen)finder dine vigtigste værdier, og får skabt klarhed over, hvordan du kan prioritere ud fra dine værdier i en travl hverdag.

Du får

 • En personlig værdiafklaring som kan guide dig i din daglige væren og gøren
 • ​Et indblik i hvor i dit liv du skal sætte ind for at frigive mest mulig energi og glæde

Modul 2: Skab tid til det vigtigste

​Tid er vores mest dyrebare ressource. Den skal derfor bruges rigtigt.

Forstå flow modellen og begynd at skabe forandringer i din hverdag der holder på den lange bane.

Du får

 • Værktøjer til prioritering af din tid
 • ​Indsigt i hvornår du bruger dig selv bedst på arbejdet
 • ​Syn for hvilke kvaliteter andre ser i dig, så du kan sætte disse mere i spil og derigennem øge din arbejdsglæde og performance

Modul 3: Styrk din kommunikation og skab sunde relationer

​Udover tid, er relationer det mest afgørende for vores trivsel. Du får indblik i dine kommunikations faldgruber, og vi træner dig i at se, hvad du længes efter i dine relationer.

Gennem styrket kommunikation og øget ansvarlighed opnår du bedre samarbejde og færre konflikter.

Du får

 • Mulighed for at give din kommunikation et sundhedstjek
 • ​Øvelser til at styrke din kommunikation, der vil gavne dig i alle dine relationer
 • ​En handleplan der støtter dig i at arbejde videre med alt, hvad du har fået øje på i forløbet

​Vær den første til at høre om det

​Vil du have inspiration, værktøjer og tips til at få styr på din kommunikation, og blive inviteret som den første når der sker noget nyt, så meld dig til vores nyhedsbrev her.

Det er vejen derhen, der er givtig og vigtig. Snakke, udtalelser og eksemplificering gør, at vi rykker tættere på hinanden. Vi fik gode snakke og tid til at vende ting med hinanden, og vi husker de indtryk, vi fik. Det gav basis for at kende hinanden. For mig som ny teamleder var det en unik mulighed for at træde tilbage og betragte og lytte, og hurtigt få et indtryk af teamet.

Anne, Teamleder Novo Nordisk

Værktøjerne til at prioritere min tid og koblingen til mine personlige kvaliteter, gav nye overvejelser og anledning til bedre placering af arbejdsopgaver i mit team. Det medfører at vi har fundet en bedre rollefordeling og jeg nyder arbejdet mere.​

Thomas Faurby, Training Coordinator SAS

The sessions have given us clarity and improved the collaboration in numerous ways; both within the team and with our external stakeholders. I can highly recommend Lea to any organization struggling with the same team challenges as we did.

Sara, Global Marketing Manager Chr. Hansen

Det har været sundt for os at få gennemgået vores processer, arbejdsgange og finpudset formen. Her har Lea meget observerende og sparrende været med til at sikre at vi i dag står stærkere end vi havde forventet. I tilgift er vores bestyrer blevet endnu skarpere både som leder og som en administrator der skal mestre at have mange bolde i luften.

Jeppe, Managing Director NOR: Nordic Health House

Følg os

Kontakt os

Reload People

Kålagervej 18, 2300 København S

CVR: 38681109


Skriv til os eller ring på telefon: 

Christina Ludvig: 2665 8057